Artishock mixed reality productions

Trade-show hololens experience

Holografische presentatie op de Anuga FoodTec beurs

Voor onze klant Provisur® Technologies hebben we een interactieve Microsoft Hololens experience opgezet. Met gebruikmaking van een 4-tal hololensen konden klanten de innovaties van een industriĆ«le oven beleven met behulp van Augmented Reality (AR) en storytelling. In 7 stappen passeren de "Game changing features" van de Spiral Cooker met behulp van interactieve hologrammen in 3D.

HoloDome

De HoloDome is speciaal voor de beurs ontwikkeld en is een nabootsing van een werkelijke spiraal-oven. Binnenin deze holografische omgeving speelt het Augmented Reality verhaal zich af. De verschillende AR scenes worden geactiveerd door gebruikmaking van beeldherkenning (marker-technologie) in combinatie met de fysieke werkelijkheid. De Hololens is namelijk qua hardware in staat de werkelijke omgeving te "begrijpen" doordat er meerdere camera's en infrarood in de bril zijn geĆÆntegreerd.

Een korte impressie:

Belevingen in Bangkok

 

Algemene impressie

Een korte impressie (video Rene van Manen)
De hologrammen tonen het verhaal van de Spiral Cooker in een zestal Augmented Reality 3D animaties

Wanden met holografische beleving

De 3D belevingen werden zowel op als in een centraal gepositioneerde tafel vertoond. Je kon dus virtueel van bovenaf in de oven kijken. Ook werden de wanden ingezet als interactief oppervlak zodat het leek alsof je in de echte oven stond en je zag dus de virtueel gebraden kippen en hamburgers voorbij komen.

Ook in de muur zitten hologrammen

Recent Hololens project:

Get in touch with Artishock