Artishock mixed reality productions

Executive Board presents itselve as avatars in Augmented Reality

PwC executive board -gescand in 3D- presenteren zichzelf in de vorm van avatars in Augmented Reality!

PwC heeft door ArtiShock 3D scans laten maken van de nieuwe leden van de Raad van Bestuur Nederland om zichzelf te presenteren in een daarvoor door ons geproduceerde mobiele Augmented Reality App.

Op locatie is een 3D scan-opstelling gemaakt zodat de leden van de Executive Board professioneel konden worden ingescand. Om de AR beleving zo authentiek mogelijk te maken hebben de leden zelf hun voice-over ingesproken. De 3D scans zijn vervolgens geanimeerd en verwerkt in een Augmented Reality app. Deze AR app is enkel toegangkelijk voor medewerkers van PwC in Nederland via het intranet.

3D scan avatars in Augmented Reality gepresenteerdThe PwC Executive Board scanned in 3D and transformed into avatars in Augmented Reality

Via zogenaamde "ground-plane-tracking" worden de leden in een rij opgesteld op het eigen bureau of ander oppervlak geplaatst. Door een lid aan te raken stap deze naar voren en zo zich persoonlijk aan de medewerker voor met hun eigen stem. Via de app interface is het ook mogelijk om een korte biografie in te zien van ieder lid. Uiteraard stelden de leden zich ook voor tijdens interne sessies en niet alleen in Augmented Reality.

3D scanning: van mens naar avatar

Ieder lid van de Raad van Bestuur is individueel ingescand in 3D en vervolgens geanimeerd in Augmented Reality.

Opzet van de 3D omgevingOpzet van de 3D omgeving om de mensen in te scannen naar een 3D omgeving
AR & face recognition gezichtsherkenning en augmented realityEen van de leden wordt in 3D gescand en omgezet naar een Avatar voor de AR beleving.

Recent Hololens project:

Get in touch with Artishock