Artishock mixed reality productions

Hologram Display Unit

Hologram console te huur

Artishock beschikt over een Holobox (Hologram-Display) die ideaal is voor gebruik op beurzen of andere evenementen. Uiteraard verhuren we niet alleen deze unit, maar realiseren we wij vooral de benodigde animatie voor een optimaal resultaat afgestemd op de klantwensen.

Het is ook mogelijk een (3D geprint?) object centraal in de display the plaatsen en de holografische animatie daar overheen te projecteren. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld USPs of Specs zichtbaar worden gemaakt. Teksten en special effects maken het geheel tot een verrassende holografische presentatie die veel aandacht krijgt.

Hologram display te huur | Holographic display for rent

Hologram animatie op maat

De animatie die via de Holobox wordt gepresenteerd lijkt te zweven in het midden van de holobox-display. Hierdoor past het goed om hier een digitale 3D versie van uw product in te laten bewegen als een hologram. Deze kan worden verrijkt met een extra laag aan informatie die eveneens kan worden geanimeerd. Het is ook mogelijk om bestaand videomateriaal op een 3D manier in de Holobox te presenteren.

3D object icm hologram

Het is ook mogelijk een klein object centraal in de display te plaatsen en de animatie daar overheen te projecteren. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld USP’s of specificaties zichtbaar worden gemaakt. Teksten en ‘special effects’ maken het geheel tot een verrassende presentatie die veel aandacht krijgt en verdient. Past uw product niet in de Holobox? Dan kunnen we gebruik maken van een 3D geprint schaalmodel!

Holobox

De Holobox is pug-and-play en wordt geleverd inclusief sokkel waardoor een ideale kijkhoogte wordt gecreëerd. We zorgen ervoor dat de animatie van te voren op het systeem klaar staat. Uw hoeft enkel nog de stekker in het stopcontact te steken. Uiteraard kunnen wij de Holobox ook op locatie afleveren en installeren.

Formaten van deze holobox

Formaten van de console voor de holobox

Hologram Unit for rent

Artishock has a Hologram Unit available for rent. This is ideally suited for use on exhibitions or other events. Of course, we don' t only rent out the unit but we also produce the required animation for a optimal result based on our client's wishes.

It is also possible to place a smal object centrally in the display and have a animation projected on top. This way USPs or Specs can be made visible. Texts and special effects kan make the whole to a surprising presentation that is the focus of attention.

Recent Hololens project:

Get in touch with Artishock